Şehit Enes Sarıaslan İlkokulu
Suvarlı Beldesi BESNİADIYAMAN

VİZYON

Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak.

MİSYON

Misyonumuz; Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir. İlkelerimiz Yurt ve dünya sorunlarına duyarlı olmak. İnsan ve vatandaşlık haklarına saygılı olmak. Barıştan yana olmak. Çevreyi koruma konusunda duyarlı olmak. Gerçekçi olmak. Araştırmacı ve bilimsel düşünceye sahip olmak. Girişimci olmak. Çok yönlü olmak. Sanatsal beğeni ve estetik anlayış sahibi olmak. Öğrenimin daha sonraki aşamalarında ve meslek seçiminde gerekli olacak bilgi ve beceri ile donanmak. Kendisiyle barışık, üretken ve uyumlu bir kişilik sahibi olmak.

8:30 ile 14:35

Servis Bilgisi

Okulumuzun servisi yok.Kendi araçlarımız veya arkadaşların araçları ile ulaşım sağlanıyor.

İl merkezine 78 İlçe merkezine 37 km

Belde

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

3. VE 4. SINIFLARIMIZ İLE NİSAN AYININ 2. HAFTASI BİLİM ŞENLİKLERİ DÜZENLENİYOR.

YEDİYAMAN ŞİİR ETKİNLİKLERİ